Toetsenbord-vaardigheid – 180

180 aanslagen per minuut

Deze wereld draait om informatie. En deze informatie wordt in steeds grotere hoeveelheden en steeds sneller verspreid. Al die informatie is ontstaan achter een toetsenbord. Typen is dus een noodzakelijke vaardigheid voor iedereen die met taal en tekst omgaat.

De cursus Toetsenbordvaardigheid – 180 beoogt u volgens het tien-vingersysteem blind te leren typen op de computer met als eis minimaal 180 aanslagen per minuut. Deze training is een uitstekend vervolg op de basis/plus opleiding

Toetsenbordvaardigheid test
Als u bent aan gekomen op de volgende pagina kunt u beginnen met de test door onder de klok op start te klikken en vervolgens eenmaal te klikken in de Invoer kolom.

Om met de test te beginnen klikt u hier, veel succes !

Als de tijd voorbij is ziet u in het vakje resultaat linksbovenin hoeveel aanslagen u had, als u dit door het aantal, dat u getypt heeft deelt heeft u uw aanslagen per minuut, als u dan klikt op de link naar de pagina met het overzicht van de bij behorende scores voor uw resultaat weet u hoe u er voor staat,

Veel succes !!

  • Is uw resultaat lager dan 120 aanslagen en typt u niet met 10 vingers blind, dan raden wij u aan een typevaardigheidstraining bij ons te volgen.
  • Uiteraard is een 6 een voldoende, maar echt overtuigend is het niet.
  • U kunt u zelf bekwamen door dagelijks 30 minuten te oefenen.
  • U kunt uw efficiency nog meer verhogen door gebruik te maken van de functies die de verschillende Microsoft Office pakketten u hebben te bieden.
  • Uit een onderzoek van microsoft blijkt dat door gebrek aan kennis van de gebruikers nog geen 20% van de functies van office wordt toegepast!!

Gemiddelde trainingsduur is 18 uur
Schrijf u nu direct in of vraag de brochure aan – 0485 574700

Aanmelden Training