Werkloos, een WW-uitkering en ouder dan 50 jaar?

Ouderen
Werkloos, een WW-uitkering en ouder dan 50 jaar ?

Maak dan gebruik van de scholingsvoucher van het UWV.

Bij bijna elke baan wordt kennis van Microsoft Office zoals Word en Excel gevraagd.

Bij Thissen Opleidingen kunt u dan snel en makkelijk leren deze programmas te gebruiken en krijgt u een erkend certificaat, zodat u ze bij kunt schrijven op uw cv en dat zonder enige kosten!

U kunt starten en trainen wanneer u wilt onder begeleiding van een deskundig docent.

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen.

Voor wie is de scholingsvoucher bedoeld?
U kunt een scholingsvoucher aanvragen als u een WW-uitkering heeft en 50 jaar of ouder bent. Ook moet u aan de voorwaarden voldoen.

Voorwaarden scholingsvoucher
De opleiding duurt maximaal 1 jaar. Als u slaagt, krijgt u een erkend diploma/certificaat.
De aanvraag Scholingsvoucher is uiterlijk 2 weken na uw eerste opleidingsdag door UWV ontvangen.
U heeft nog niet eerder gebruikgemaakt van deze regeling.
U heeft één van de volgende redenen om een opleiding te gaan volgen:De opleiding leidt u op voor een beroep waarvoor veel vacatures zijn in uw regio
of;
De opleiding maakt uw kans op werk groter. Op het aanvraagformulier moet u aangeven waarom dit zo is.
of;
Een werkgever heeft u een baan aangeboden voor ten minste 3 maanden, maar u heeft een opleiding nodig om de functie te kunnen uitvoeren. De werkgever neemt u in dienst voor ten minste de helft van het aantal uren waarvoor u een WW-uitkering krijgt, maar minimaal 12 uur per week.
of;
U wilt met een ervaringscertificaat bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever. En daarom wilt u een traject starten. Het ervaringscertificaat wordt afgegeven door een erkend bureau.
Krijgt u via een andere regeling ook een vergoeding voor de opleiding waarvoor u deze scholingsvoucher wilt gebruiken? En zijn de kosten van de opleiding hoger dan die vergoeding? Dan kan de scholingsvoucher deze kosten aanvullen. U kunt dit aangeven op het aanvraagformulier.

klik hier om het formulier direct te downloaden, of kom bij ons langs om het samen in te vullen.